Side-loader

De Jong-Grauss Transport bood al een brede service aan zeecontainervervoer, maar met de komst van de side-loader kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Het geeft ons de mogelijkheid containers, zonder hulp van buitenaf, op elke gewenste plek te laden en te lossen. Deze flexibiliteit bespaard tijd en kosten.

Wanneer er op de locatie geen faciliteiten aanwezig zijn voor het laden en lossen van verschillende maten containers is dit een uitkomst. Met de side-loader kunnen wij containers van 20ft, 30ft en 40ft tot een gewicht van 35 ton probleemloos oppakken of neerzetten en dat twee hoog! Door de meedraaiende assen van onze chassis zijn wij in staat ook op moeilijk bereikbare plekken te laden en lossen.

Veiligheid
De uitgebreide veiligheidssoftware berekent tijdens het hijsen continue de resterende marges waarbinnen veilig gewerkt kan worden en grijpt in zodra de maximale waarden bereikt zijn.

Uiteraard zijn onze chauffeurs zijn goed opgeleid om met de side-loader te werken en er voor te zorgen dat alles probleemloos verloopt met uw lading.