Werken bij JGT

JGT is een gespecialiseerd transportbedrijf voor containervervoer én een betrouwbare werkgever. Het bedrijf heeft een vloot van 160 trucks waarvan 35 combinaties en 125 trekkers. We vervoeren containers in alle soorten en maten: zeecontainers, kiepcontainers en tankcontainers van 20 tot 45 ft. Met de sideloader worden containers 2 hoog weggestackt op laad- en loslocaties. Ook verzorgt JGT koeltransport en afvaltransport. Alle wagens zijn voorzien van een volgsysteem (Track & Trace) waarmee de lading voor de klant altijd te volgen is.

Bij JGT werken circa 25 medewerkers op kantoor en 160 medewerkers in chauffeursfuncties. Een persoonlijke benadering van onze klanten staat al meer dan 30 jaar voorop. De medewerkers op ons kantoor zijn het aanspreekpunt voor onze klanten en zorgen ervoor dat hun transportwens via de meest efficiënte route wordt vervuld.

JGT heeft regelmatig behoefte aan chauffeurs die nationaal en internationaal willen rijden. Onze chauffeurs houden van aanpakken, zijn dienstbaar, betrouwbaar en hebben een servicegerichte en flexibele instelling.

Wilt u ook aan de slag in een uitdagende functie op kantoor of in een dynamische chauffeursfunctie? Hou de site in de gaten voor toekomstige vacatures.


Vul onderstaand formulier in als u geënteresseerd bent in een chauffeursfunctie. Uw gegevens worden dan in onze database opgenomen.

Vacatures:

Geen Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures, je interesse en een CV achterlaten kan natuurlijk wel.

Lees verder >>>

Solliciteer:

Upload uw c.v. (doc, pdf of txt):