Bedrijfsprofiel

Een persoonlijke benadering van onze klanten staat al meer dan 40 jaar voorop bij JGT. Containervervoer is een complex vak en daarom verdienen uw vracht en transport zorg en aandacht. Ook vinden we het belangrijk dat u snel bij ons terecht kunt met vragen, spoedleveringen of wijzigingen. Onze medewerkers zijn dan ook makkelijk bereikbaar. Onze klanten waarderen dat zeer en het is dan ook niet voor niets dat zij terugkomen met hun transportopdrachten.

JGT is opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in containervervoer over de weg in heel Europa. We zijn met name actief in Nederland, Duitsland, Belgiƫ, Engeland en Frankrijk. Sinds de oprichting heeft JGT zich door onze servicegerichte instelling ontwikkeld tot een grote speler op de internationale markt van containertransport.

JGT vindt het belangrijk om de laatste ontwikkelingen in de branche op de voet te volgen. Onze medewerkers houden hun kennis up-to-date door middel van nieuwe trainingen en opleidingen om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. En natuurlijk hebben we ervaring met het vervoer van alle mogelijke vracht. Of het nou gaat om aardappelen, groente en fruit, staal, ijzer, zand, onze medewerkers kennen de regels en voorschriften van binnen en van buiten!

We zijn gevestigd in Rotterdam (Hoogvliet). Een locatie met een centrale ligging bij de haven en de snelwegen.

JGT, elke dag met plezier en toewijding voor u op weg!